Katriina Helmisen blogi Hieman erilaisia näkökulmia

Aamulla oli kylmä

..mutta keskipäivällä jo +7 astetta. Siitä huolimatta minua paleli. Ystävällinen taksikuski laittoi pyynnöstäni istuinlämmittimen päälle., tosin en huomannut siitä olevan mitään apua,mutta kumminkin.

Minun oli mentävä erääseen paikkaan, jossa ihmiset istuivat pöytiensä ääressä täysin hiljaa. Eräs mies seisoi nurkassa puhumattomana ja katsoi alaspäin. Koko paikka tuntui jäätävältä; varaisinko matkan Malediiveille?

Tulin kotiin ja vilunväreet kulkivat pitkin kehoa.Olinko tulossa kipeäksi?Tarkistin pattereita,kun huomasin,että silmistäni valui jotakin nestettä. Allergiaa? Vedin pöytälaatikon auki ja sieltähän löytyikin yksi allergialääke,jonka otin veden kanssa. Vesi oli kylmää. Se sai kehoni tärisemään.

Tuli ilta, ja syyssade hakkasi vasten ikkunaani. Eipä tehnyt mieli lähteä ulos, ulos kylmään sateeseen.

Yllättäen huomioni kiinnittyi pöydällä olevaan sydämenmuotoiseen korurasiaan.Avasin sen ja siellä oli yksi sormus.Laitoin sen nimettömääni.

Oloni alkoi olla sekava: tämän täytyi johtua allergialääkkeestä. Päätin mennä nukkumaan aikaisin sänkyyni,jossa oli viileät lakanat. Pyörin sängyssäni. Kello näytti iltayhdeksää.Olin mennyt sänkyyn liian aikaisin.

Niinpä nousin pois vuoteesta ja kävelin olohuoneessa levottomasti. Allergiaoireet pahentuivat eikä lääkettäkään ollut enempää.

Nukahdin lopulta olohuoneen sohvalle, ja auringonsäteet herättivät minut aamulla.

Aamulla oli kylmä. Aurinko paistoi. Taksi odotti pihalla.

Aamulla oli kylmä.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (1 kommentti)