Katriina Helmisen blogi Hieman erilaisia näkökulmia

Kerran kahdessa kuukaudessa

Joka ilta koira odottaa ovella sinua saapuvaksi. Et kuitenkaan tule kuin kerran kahdessa kuukaudessa: et pääse töittesi takia useammin.

Pimeämpi puoleni sanoo,ettet halua tulla. Vihaat minua ja koiraa sekä kaikkea meihin liittyvää. Sanot kuitenkin ettei tämä pidä paikkaansa, ja uskon sen.

Ovatko nämä epäilykset mieleni temppuja vai heijastavatko ne todellisuutta? Tätä pohdin kaikesta huolimatta noin kerran kahdessa kuukaudessa.

Onko hylätyksi tuleminen niin paha asia, ettei sen jälkeen voi enää elää, luottaa? Mitä,jos joutuu hylätyksi uudelleen? Se on kai riski, joka on otettava, jos meinaa joskus päästä irti yksinäisyyden kahleista muulloinkin,kuin kerran kahdessa kuukaudessa.

Minulle tulee sähkölasku kerran kahdessa kuukaudessa, mikä on mielestäni sopiva laskutusväli, jonka voi muuten kätevästi muuttaa soittamalla asiakaspalveluun, jossa palvellaan aina ystävällisesti.

Viime kerralla sähkölaskuni kuori oli pahasti revennyt. En viitsinyt valittaa; tuskin ketään kiinnostaa, paljonko sähköä kulutan ja jos kiinnostaa, tulisi tämän henkilön hakeutua mukaan kunnallispolitiikkaan.

Katson tv:tä kerran kahdessa kuukaudessa. Uutisia sun muuta - mitä sieltä nyt sattuu tulemaan. Viimeeksi seurasin keskustelua lihavuudesta. Taisin katsoa uutisetkin, tosin minua eivät kaikenmaailman järjettömyydet kiinnosta; kova hinta globaalistumisesta.

Pian koittaa taas aika, jolloin odotan sinua saapuvaksi.

Sillä kun tulet, olen yksin. Kun olet poissa,olen yksin; teen sielustani vahvemman kerran kahdessa kuukaudessa.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (1 kommentti)

Käyttäjän LeoMirala kuva
Leo Mirala

Kuvittele tulevaisuuttasi kun olet 8-kymppinen.
Mietit tuhlattuja vuosiasi. Mitä silloin ajattelet miehestä joka ei tykkää edes tavata koiraa, joka ei ole tehnyt hänelle mitään pahaa? Ja sellaiseen retkuun sinä tuhlaat elämästäsi kalliita vuosia.

Kävelyllä koirasi kanssa jututa vastaan tulevia taluttajia. Jo toisella viikolla voit pyytää jonkun heistä kahville...