Katriina Helmisen blogi Hieman erilaisia näkökulmia

Se ei ole sama asia

Ei ole sama asia

 

Se,että käyt harvoin ja lähdet pois,ei ole sama asia. Ei ole sama asia,että teeskentelemme ikään kuin mitään ei olisi tapahtunut.

Ei ole sama asia,että velvollisuudentunteesta autat minua kotitöissä. Ei ole sama asia,että olen sinulle rasite ja tarvitset aikaa minusta toipuaksesi.

Se,että halaamme väkinäisesti lähtiessä, se ei ole sama asia. Ei ole sama asia,että jäät luokseni yhdeksi yöksi ja sitten taas lähdet,enkä tiedä milloin taas tapaamme.Se ei ole sama asia.

Jää kylmä kosketus,eikä se ole sama asia. Emme naura tai juttele kuten ennen. Olemme kaukana toisistamme, eikä se ole sama asia.

Sanoit palaavasi aamunkoittoon mennessä, mutta sinua ei näkynyt,eikä se ole sama asia.

Olen lupautunut toiselle,mutta se ei ole sama asia. Ei ole sama asia,että vieraan kosketus minua lohduttaisi. Mies vilkuilee usein kelloa,ikään kuin hänellä olisi kiire jo muualle, eikä se ole sama asia.

Ajat nykyisin autosi vieraspaikalle,eikä se ole sama asia.

Sinä olet ainoa maailmassani,enkä voi saada sinua--eikä se ole sama asia.En voi elää ilman sinua,koska kaipaan sinua.

 

Eikä se ei ole sama asia.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (2 kommenttia)

Käyttäjän ellelazarov kuva
Elle Marketta Lazarov

Luen juuri Kekkosesta elämäkertaa. Siinä hän toteaa rakkaudesta Martti Palonheimon sanoin. "Rakastaminen on uhkayritys. Rakkauden side, aina kun sitä venyttää se tuottaa kipua, joka on kuin itku meidän sisällämme. Rakkauden levottoman sisaren läsnäoloon on vain alistuttava, se on jalon kultarahan toinen puoli. Ilman sitä ei tuota kallista rahaakaan olisi olemassa."

Käyttäjän KatriinaHelminen kuva
Katriina Helminen

Hyvä pointti.Pitää olla tyytyväinen siihen,mitä on.